Vacatureplaatsingen op SELECT Transport.nl

U bent op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw vacature ? Ook zonder tussenkomst van SELECT people kunt U gebruik maken van de grootste vacaturebank van Hoorn. Op VacaturesHoorn.nl kunt u uw vacature op eenvoudige wijze direct laten plaatsen, waarna deze 24 uur per dag online staat. Kandidaten reageren rechtstreeks bij u via uw e-mailadres of telefoonnummer. Makkelijker en sneller kan niet!

selecttransport.nl is een unieke Nederlandse vacaturebank die zich specifiek richt op de match van de vraag naar en het aanbod van personeel in de transport; op alle niveau's.

 

Geplaatste vacatures komen niet alleen op selecttransport.nl maar worden, door gebruik van een trefwoordenscan,  automatisch doorgeplaatst naar andere relevante vacaturebanken die door Vacaturebank Media zijn ontwikkeld. Door deze unieke koppeling met ongeveer 30 andere vacaturebanken worden de kansen op een match aanzienlijk vergroot.

 

Direct een vacature plaatsen

Meer weten?

Heeft u meerdere vacatures? U kunt natuurlijk ook een abonnement nemen. Behalve dat dit voordeliger is, krijgt u bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een presentatiepagina voor uw organisatie te plaatsen onder bedrijven op deze website. Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden, klik dan hier voor meer informatie of deelname.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren